tisdag 7 april 2009

7/4

Fredagen började med klassutflykt ist för grundmedicinprov. Vi åkte buss o hade supertrevligt, gick i sanddynorna i Maspalomas for uppåt bergen o allt blev bara finare o finare. Jag har ändrat uppfattning om Gran Canaria, men inte den delen vi bor i.. den är fortfarande f u l
Vi stannade iaf på några ställen o fikade o tittade. Vårt mål var att gå upp på Roque Nublo, ön högsta topp så att säga.. Men före det så tog vi lunch på ett kyligt ställe, det är verkligen skillnad mellan här nere o där uppe.. Det var skönt att känna lite kyla o frisk luft, precis som en vårdag eller mysig höstdag hemma. Härligt :) Efter maten började vi vår vandring uppför.. tror att vi var ca 1800 möh.. Ovanför molnen :D fina bilder har vi också.. Allt som allt så vandrade vi på rätt bra på fredagen, lite trött var man alltid.. Men jag tina anders dennis daniel och niklas gick iaf ut o käkade på kvällen fast kring 10-11 gav vi upp o gick hem.

Lördag sov vi på rätt bra jag o tina.. var himla skönt att för en gångs skull kunna sova en hel natt! Lovely
Vi bestämde oss efter många om o men att åka till Maspalomas o bara vara där, de andra damerna for till ett annat ställe..Väl där kikade vi lite i gallerian de hade, solade på gräset, åt, chillade vid vattnet o slappade bara. :) Vi fick dock ett litet problem när vi skulle hem, det gick inga bussar hem, bara dit. Hur konstigt är inte det? Så vi fick åka till Playan först o vänta där 30 min sen åka hem.. liten omväg.. väl hemma så bytte vi bara om o käkade lite o gick över till killarna för den aktuella Robinsonkvällen + glass :) Robinson var ju nästan patetiskt, alla bara klagade vaddå om man hamnar i ett träsk man får väl lov att överleva, den som är med i leken får leken tåla :P
Söndagens planer var så bra, ET (Emma Tina) även kallad,tjejerna, flickorna, biceps ovs.. det har blivit att det är vi.. Iaf så hade vi ambitiösa planer som att först gymma sen gå till Anfi och spela tennis.. hur kul o bra lät inte det? Vi traskade till gymmet och möttes av en stängd dörr, closed :( happ nåja vi kör väl lite uteträning då så vi sprang lite, o körde lite träning på gräset där. Gick till Anfi taggade att spela Tennis, njae då ska de ha 30 E för en timmes spel.. i dont think so! Så vi gick o solade en stund men blev rätt snabbt uttråkade..
Men hur som helst, är det någon mening alls att jag ska träna här? Nä verkligen inte, tur att det bara är 3 v kvar nu då tar jag tag i det!

10 skoldar, 5 prov! High five!
Ni vet vad jag kommer syssla med dessa veckor då.. wish me good luck!

Praktik ikväll, näst sista veckan, längtar till nästa tisdag, så skönt det ska bli!

Nu börjar vi igen..
<3

1 kommentar:

Theresan sa...

näe fatta snart är du häääääääär :D
<3